it do what it do but it doesn't do what it does

Mentja:) Siter för tillfället och myser i min kontorsstol som aldrig varit skönare, nygymmad som man är. Allting känns väldigt bra just nu, det flyter och jag är glad. Det finns bara en liten sak, bloggkonkurrensen... Kommer vara ytterst solidarisk och länka till de två andra av världens tre mest givande bloggar efter detta stycke text. Har bestämt mig att än sålänge inte falla för frestelsen att piffa upp även den blogg med erotiskt innehåll, inte än alltså...

porralex

Amanda I Kvadrat




Star Quality





Denna grej som jag snubblade över tyckte jag var lite skön. Det är alltså en grupp som kallar sig FTW crew som har satt photoshop-klisterlappar över reklamskyltar med Britney Spears, Leona Lewis och Christina Aguilera på ett riktigt snyggt sätt i Berlin.

Regarding summerdreams

Ajjemän I'm back and stronger than ever..:) Det var så jävla underbart att få in den idag, APU rapporten alltså. Nu kan man äntligen återgå till ett underbart och glammigt liv som bloggare. Sommar snart? Knappast, men det verkar vara vad folk vill tro och gärna säger till varandra i tid och otid. Nu tror ni kankse att jag är en gnällig bloggare som HAATARrrr detta (inga namn nämnda), men i så fall har ni fel. Jag tycker det är helt underbart att gotta mig i mina egna och andras soldränkta drömmar och illusioner, so keep up the good work folket =)



Nån annan som är galet sugen på lite sexiga drinkar?

<3


Kilimanjaro, det är Afrikas högsta berg. Jag har sett bilder på det bara men fan.. jag tycker de änna e fult...

http://www.dinel.se

Back to reality

Då var det dags att återgå till vardagen, ledsen för det? Nej inte det minsta, skall faktiskt bli skönt att få lite struktur på dagarna igen. Okok jag vet att jag inte kommer känna så efter 10 minuter i skolan men ändå. Snart kilar jag iväg till gymmet å svettas, sedan blir det middag ensam för morsan är på date! :)


Per Gessle
Denna killen gjorde en del mysiga låtar för några år sedan:)




2009

Nytt år, nya möjligheter! Klicherat? Det är i vilket fall som helst så jag ser på det, möjligheter alltså, inte klicherat. Då har vi dundrat in i 2009 och bloggen är inne på sitt andra år av existens:) Nyårsfestligheterna hölls i Älvängen hos Emma, fullt ös medvetslös, bugar och bockar för det. Kanske blir lite nya bilder senare men det var allt för nu. Smek:)

RSS 2.0