Twilight

Läs det här or be... Verkar vara vinterns bokserie/julklapp i alla fall. Nu vet ni det också, ni som läser min blogg blir sakta men säkert fruktansvärt allmänbildade;)


Allt har sin tid

Förlåtförlåtförlåt! Jag har syndat, varit en dålig bloggare och inte uppdaterat lika mustigt som jag brukar det senaste. Riktigt gött att vara ledig för övrigt, mest chillat än så länge men nu är det dags att shoppa!<3 Mellandagsrean är ett måste för att klara sig i detta mörka land. Kan ju tipsa er om att de flesta priser kommer gå upp ganska rejält i början av nästa år, mer än vanligt, så passa på tidigt i Januari är mitt tips. Och så måste jag ju självklart ta mig tid för en chailatte snart, det senaste har det mest blivit svindyra drinkar på gymmet... Aja puss på er :)


No shit?

Slättevrå

Tjänna:) Hoppas att ni haft en bra jul och att ni är redo för det mest seriösa hittils, bilder.  Btw, jag tror inte tomten har msn Alexandra...8-)










© Mikael Larsson


En resa

Hej Hej Hallå! Efter snart en veckas bloggande har jag gått igenom det mesta. Det tillfälliga glädjerus det innebär att besökarantalet skjuter i höjden, jag har fått beundrarbrev i inkorgen och flaskor kastade efter mig på stan. Nu är det dags att stanna upp, ta ett djupt andetag och låta julstämningen fylla sitt inre. Och för dig som läst innan så lovar jag att inte skriva något mer om mina julklappsköp, det är nämligen färdigt nu:)



Jadu...

Men tjenna! Fick önskemål om att detta inlägg skulle handla om korv på Mariaplan, men det kändes inte riktigt tillräckligt glamouröst för livet under korkeken. Sen tänkte jag på att dagens datum, den 22 december, borde vara nån slags milstolpe i julshoppingen. Man bör väl åtminstone ha köpt hälften av julklapparna, eller? I vilket fall som helst blev det inga idag heller, det blev ett kök istället.  Imorgon blir det upp i ottan, typ klockan tio, å sen ut på stan.

God * Jul ! :)

Living the dream...

Hej på er kära läsare, jag vet att ni börjar bli riktigt många:) Idag var det julavslutning då, såg halva showen två gånger... Efteråt drog lite folk till Husaren och vi drack varsinn Chai:) Det var myyyys, puss på det:)


So this is christmas...

Hejhej:) Kom på en grej, det är julafton på onsdag :O Har inte köpt en enda julklapp än å det känns inte så bra. Å andra sidan har jag för nuvarande all tid i världen känns det som, praktiken är nämligen slut.

Är det bara jag som tycker att H&M reklamen såhär i juletider är sjukt fräsch men ändå stämningsfull? Jag älskar dom iaf.


Gött



Grattis till mig ! :D

Tisdag

Ja ok nu är bloggen igång(äntligen). Jag har under veckan blivit fullkomligt överväldigad av hur många som vill höra om livet under korkeken... Det känns bara så rätt att skriva av sig också, asså omg det här kommer bli så bra, I just know it!





Anna Skipper


RSS 2.0